بهترين سايت ديجيتال

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

اسنپدراگون ۸۱۰ از زمان حضورش در موبایل ها چنان توجه همه را به تولید گرمای بیش از حد خود جلب نمود که شاید بتوان گفت هنوز یک مقایسه جامع در میان این چیپست و ساخته ی سامسونگ به نام اگزینوس و البته چیپست به کار رفته در آیفون ۶ یعنی A8 و سری اتم از اینتل و البته نمونه های قدیمی تر خود اسنپدراگون صورت نگرفته است.

وب سایت فون آرنا در اقدامی تصمیم گرفته تا این چیپست های کاملا متفاوت از هم را با یکدیگر مقایسه کرده و نتایج را به ما نشان دهد. البته این مقایسه، قصد ندارد نمایانگر این موضوع باشد که کدام چیپست، از قدرت بالاتری برخوردار است؛ بلکه قصد دارد نشان دهد که در هر موبایل، پس از اینکه چندین بار یک تست را انجام می دهید و حرارت بالا می رود، چه اتفاقی برای چیپست موجود در آن روی داده و چگونه از خود عکس العمل نشان می دهد. وب سایت فون آرنا از دیتابیس کلی و فرا-پلتفرمی Geekbench برای ارائه این آمار استفاده کرده. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

در این مقایسه، موبایل اچ تی سی One M9 برای اسنپدراگون ۸۱۰، آیفون ۶ برای پردازنده A8، گلکسی اس ۶ برای اگزینوس ۷۴۲۰، نوت ۴ برای اگزینوس ۵۴۳۳ و اسنپدراگون ۸۰۵، ال جی جی ۴ برای اسنپدراگون ۸۰۸ و در نهایت نیز Zenfone 2 از ایسوس برای تست چیپست اتم Z3580 از اینتل مورد استفاده قرار گرفته.

آمار ارائه شده در دیتابیس Geekbench برای اسنپدراگون ۸۱۰ بسیار متفاوت هستند. به این معنی که اگر شما بنچمارک Geekbench را بر One M9 اجرا کنید، برای بار اول به نتایج خوبی دست پیدا خواهید کرد اما اگر این اقدام را ۵ الی ۱۰ بار تکرار کنید، تلفن همراه یاد شده داغ گشته و نمی تواند آماری طراحی وب به خوبی پیش ارائه کرده و قابلیت هایش تا ۶۵ درصد کاهش می یابند.

به نظر می رسد پس از داغ شدن موبایل، کلاک پردازشی نیز کاهش یافته و از ۲ به ۱.۵ گیگاهرتز و یا حتی کمتر، کاهش پیدا می کند. قبلا دیده ایم که همین اتفاق برای جی فلکس ۲ نیز روی داده که البته از اولین نسل اسنپدراگون ۸۱۰ بهره گرفته.

چیپست A8 از اپل اما در این زمینه بسیار ثابت قدم بوده و با اجرای چندین باره ی تست، نهایتا ۱۰ درصد کاهش بهره وری را در آن شاهد خواهید بود. البته این نکته را نیز باید در نظر گرفت که این چیپست از کلاک پردازشی ۱.۴ گیگاهرتز بهره مند است.

سپس باید گفت مشکلی که در موبایل ساخته ی اچ تی سی دیده می شد، در گلکسی اس ۶ نیز مشهود بوده و ساخته ی سامسونگ پس از چندین بار تست، با ۴۲ درصد کاهش قدرت رو به رو می شود. این در حالیست که از سوی دیگر، پردازنده اتم که در موبایل ساخته ی ایسوس به کار گرفته شده، با کلاک ۲.۳ گیگاهرتزی خود، صرفا دچار کاهش ۲۰ درصدی بهره وری می شود.

بهترين سايت ديجيتال...
ما را در سایت بهترين سايت ديجيتال دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sgliderbat5c بازدید : 19 تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396 ساعت: 20:51